"Rusia se pregătește de un război global din 2003"

584
1

Articole recomandate

Un fost consilier al președintelui rus Vladimir Putin a declarat că cetățenii din Țările Baltice nu se pot simți în siguranță pentru că Vladimir Putin lucrează la un război global de peste un deceniu, relatează Examiner, în ediția electronică de sâmbătă.


Fostul consilier Andrei Illarionov, care l-a consiliat pe Putin în perioada 2000-2005, a dezvăluit intențiile acestuia când a făcut o prezentare la o conferință din Palanga, în Lituania.

Întrebat dacă cetățenii din Riga pot dormi liniștiți, el a răspuns că nimeni din acest oraș nu poate răspunde pozitiv. "Aceeași întrebare poate fi ridicată la Tallinn, Vilnius, Palanga, București sau alte orașe. Nimeni din Riga nu poate răspunde pozitiv. Din punctul meu de vedere, întrebarea ar trebui reformulată, mai ales după ce Barack Obama a vizitat Estonia și a declarat că NATO este pregătită să apere Tallinn, Riga și Vilnius. Situația pare mai sigură după declarație, dar trebuie să ne uităm la pregătirea militară, la echipamentul militar disponibil, nu la vorbe. Din punct de vedere al pregătirii militare, forțele NATO din Țările Baltice sunt insuficiente", a declarat el.

Incursiunea în Ucraina și anexarea Crimeei sunt plănuite din 2003, când a început "revoluția portocalie" la Kiev, a declarat Ilarionov. El s-a referit la un articol publicat de Ruskii Jurnal în 2008, care detaliază un plan de atac și ocuparea Crimeei, apoi estul Ucrainei, centrul țării și apoi Kievul. "După cum vedem, nu numai că l-au pregătit, ci l-au și publicat", scrie Mediafax.


Comentează știrea

teodora
2 octombrie 2014
locuri de munca

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Actual : Protest de amploare în în centrul Moscovei
Pagina a fost generata in 0.4716 secunde