Rusia: Putin a sărbătorit prin muncă, la Kremlin, împlinirea vârstei de 65 de ani

114
Rusia: Putin a sărbătorit prin muncă, la Kremlin, împlinirea vârstei de 65 de ani - rusiavladimirputin-1507461658.jpg

Articole recomandate

Președintele rus, Vladimir Putin, și-a aniversat, sâmbătă, împlinirea vârstei de 65 de ani la Kremlin, unde a prezidat o reuniune privind situația din Siria, a informat administrația prezidențială rusă, potrivit EFE.

Anterior, Kremlinul anunțase că Putin va îmbina actele oficiale cu reuniunile în familie, însă singura informație transmisă de administrația președintelui rus a fost că Putin a prezidat o reuniune a consiliului securității naționale.

La respectiva reuniune, s-a discutat despre progresele obținute în Siria datorită activității eficiente a aviației ruse, care a distrus în ultimele săptămâni numeroase obiective jihadiste și a lichidat mai mulți comandanți ai grupării teroriste Statul Islamic.

Putin a primit felicitări din partea liderilor principalelor țări aliate, din Republica Belarus, Kazahstan, Armenia și Serbia, dar și din partea președintelui Comitetului Olimpic Internațional (COI), Thomas Bach.

Este de așteptat ca Putin să fie felicitat și de lideri ai țărilor occidentale și ai altor puteri mondiale, deși purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a exclus contacte cu președintele american Donald Trump.

Deși Putin păstrează suspansul, toți analiștii dau ca sigură participarea liderului de la Kremlin la alegerile prezidențiale din martie 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde