Rusia nu are nicio așteptare după demiterea lui John Bolton

154
Rusia nu are nicio așteptare după demiterea lui John Bolton - rusia-1568234794.jpg

Articole recomandate

Rusia nu are nicio așteptare după demiterea de către președintele american Donald Trump a consilierului său de securitate națională, John Bolton, a transmis, ieri, un ministru adjunct al afacerilor externe, Serghei Riabkov, potrivit AFP. 


"Am observat în mai multe rânduri în trecut că permutările din administrația americană nu aduc nicio îmbunătățire. De aceea, nu avem nicio așteptare", a declarat Riabkov, pentru agenția RIA. "Noi judecăm după acțiuni, nu după declarații sau intenții. Când vom vedea progrese, atunci vom putea spune că ceva s-a schimbat", a adăugat ministrul rus. 


Donald Trump a anunțat, marți seară, demiterea lui John Bolton, cu care era în dezacord asupra mai multor subiecte de politică externă, de la Iran și Afganistan, la Coreea de Nord și Rusia. 


Bolton, cunoscut drept un "hawk" (n.r. - "șoim" - termen care îi desemnează pe adepții unei linii dure în politica externă americană), a fost al treilea consilier pentru securitate națională al lui Trump de la venirea acestuia la putere și s-a remarcat prin presiunile exercitate asupra președintelui de a fi mai ferm în chestiuni precum abordarea față de Coreea de Nord. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6756 secunde