Mai multe ştiri online:

Rusia critică ancheta autorităților olandeze legată de prăbușirea avionului MH17

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Purtătorul de cuvânt al președinției Rusiei, Dmitri Peskov, a criticat miercuri ancheta autorităților olandeze privind prăbușirea în Ucraina a unei aeronave a companiei Malaysia Airlines, transmite DPA.


Peskov a declarat agenției TASS, preluate de DPA, că „Rusia nu a avut ocazia de a participa" la investigațiile privind cursa MH17.


„Chiar de la început, din primele zile după această tragedie, (Rusia) a dat dovadă de inițiativă și a dorit să se alăture anchetei privind această prăbușire groaznică", a spus purtătorul de cuvânt.


Echipa internațională de anchetatori care investighează doborârea de către o rachetă rusească a zborului MH17 al companiei Malaysia Airlines, deasupra estului separatist al Ucrainei, în 2014, a făcut publice miercuri numele a patru suspecți: cetățenii ruși Igor Girkin, Serghei Dubinski și Oleg Pulatov și cetățeanul ucrainean Leonid Harcenko. Aceștia au fost inculpați pentru crimă și sunt urmăriți internațional. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8445 secunde