€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Leonid Sluțki:

"Rusia ar trebui să-și înghețe calitatea de membru în Consiliul Europei"

Ştire online publicată Vineri, 12 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Rusia ar trebui să-și înghețe statutul de membru în Consiliul Europei înainte de începerea procedurii de excludere a sa din acest organism paneuropean, a declarat, ieri, Leonid Sluțki, președintele Comisiei pentru afaceri internaționale din Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), citat de Xinhua.

„Caracterul distructiv al acestei organizații și al entităților sale, între care Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), demonstrează că, probabil, ar trebui să ne gândim la suspendarea sau înghețarea statutului de membru al Rusiei în Consiliul Europei, înainte ca bravii antiruși să înceapă procesul de excludere”, a declarat Leonid Sluțki.

Thorbjorn Jagland, secretarul general al CoE, a avertizat, miercuri, că organizația ar putea să excludă din rândurile sale Rusia dacă Moscova nu va relua plata cotizațiilor la bugetul Consiliului Europei în 2019.

În aprilie 2014, APCE a aprobat rezoluții care privează delegația Rusiei de dreptul ei de vot, ca represalii la anexarea de către Moscova a peninsulei ucrainene Crimeea.

La sfârșitul anului 2015, Rusia a decis să nu-și mai trimită parlamentari la APCE, subliniind în mod repetat că va reveni în organizație numai după restabilirea totală a dreptului său de vot. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3940 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8211 secunde