Mai multe ştiri online:

Rusia, amenințare continuă. Frecvente zboruri neautorizate în spațiul nostru aerian

Ştire online publicată Joi, 12 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Piloții britanici care efectuează misiuni de poliție aeriană în România spun că avioanele rusești îi țin ocupați tot timpul.

Aparatele de zbor ale Moscovei efectuează zboruri neautorizate în spațiul aerian al țării noastre, iar avioanele Regatului Unit și cele românești sunt lansate de urgență pentru escortarea lor.

Informația confirmă afirmațiile ministrului Apărării, Mihai Fifor, care a declarat luna trecută că nu există o singură zi fără o provocare din partea Rusiei în spațiul aerian sau în apele teritoriale ale României.

„Am avut prima interceptare pe data de 3 mai, a fost un avion de supraveghere rusesc și am tot fost ocupați de atunci. Nu pot să intru în detaliile exacte. Lucrăm îndeaproape cu colegii români de pe MIG-urile 21 cu care împărțim baza de la Mihail Kogălniceanu și colaborăm la această misiune NATO. De asemenea, colaborăm și cu ceilalți parteneri NATO care operează în regiunea Mării Negre”, a declarat Chris Ball, comandor al Forțelor Aeriene Regale.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7028 secunde