Rusia a întreprins exerciții de război pe Marea Neagră

242
Rusia a întreprins exerciții de război pe Marea Neagră - dddd-1583502647.jpg

Articole recomandate

Un detașament naval al Flotei ruse din Marea Neagră a simulat vineri acțiuni de protejare a unor obiective situate în zona economică exclusivă a Federației Ruse în Marea Neagră, inclusiv lansări de rachete, a indicat purtătorul de cuvânt al flotei, Aleksei Rulev, citat de Agerpres. 'Un detașament de nave al Flotei ruse din Marea Neagră a efectuat un exercițiu special pentru protejarea unor obiective situate în zona economică exclusivă a Rusiei în Marea Neagră', a menționat Rulev, în contextul unor aplicații mai ample desfășurate de Flota rusă cu baza în Sevastopol (Crimeea) săptămâna aceasta.

Aviația navală și sisteme de apărare antiaeriană ale Flotei ruse din Marea Neagră au efectuat în ultimele zile în Crimeea (anexată în 2014 de Rusia) un exercițiu care a implicat simularea de lovituri aeriene asupra unor ținte terestre și maritime, menționa joi un comunicat al Ministerului rus al Apărării.

În același timp, agenția de presă rusă FAN (Federalnoie Aghentstvo Novostei), controlată de Evgheni Prigojin, cunoscut și ca 'bucătarul lui Putin' și care ar controla 'ferma de troli' a Moscovei, a relatat vineri despre un exercițiu în Marea Neagră în cadrul căruia a fost lansată o rachetă antinavală chiar în apropierea distrugătorului american Ross. Chiar dacă evenimentul s-a produs la sfârșitul anului trecut, despre el s-a aflat abia acum, conform agenției de presă citate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6242 secunde