Mai multe ştiri online:

Rusia a efectuat teste masive ale forțelor atomice strategice

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Armata Rusiei a efectuat joi, la ordinul președintelui Vladimir Putin, teste masive ale forțelor nucleare strategice, fiind lansate numeroase rachete din Marea Barents și din Marea Ohotsk, informează agențiile de presă Tass și Associated Press, citate hotnews.ro.


"Exercițiile forțelor nucleare strategice au avut loc joi, 11 octombrie, la ordinul președintelui și comandantului suprem Vladimir Putin", anunță armata rusă.


Submarine atomice ruse și bombardiere strategice au lansat rachete din Marea Barents și din Marea Ohotsk. "Rachete balistice au fost lansate din submarine, iar avioanele au testat rachete de croazieră, în zona mărilor Barents și Ohotsk; la exerciții au participat și avioane strategice, care au decolat de la bazele aeriene Engels, Ukrainka și Șaikovka", transmite Ministerul rus al Apărării.


Toate rachetele au atins țintele din poligoane.


Sistemele ruse pentru detecția armelor atomice au depistat cu succes lansările, precizează armata rusă.


Potrivit Ministerului Apărării de la Moscova, exercițiile, care intervin pe fondul tensiunilor cu Occidentul, au avut rolul de a testa organizarea sistemului de comandă militară de la centrul de control spre unitățile militare regionale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3815 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3387 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6809 secunde