Rusia a distrus 220 de tone de produse alimentare sub embargo

153
1
Rusia a distrus 220 de tone de produse alimentare sub embargo - legumefructei7r52cfvyt-1438963178.jpg

Articole recomandate

Autoritățile ruse au distrus, azi, cel puțin 220 de tone de fructe occidentale sub embargo, continuându-și campania de distrugere a produselor alimentare, în ciuda revoltei provocate în rândul societății civile, relatează AFP.


În jur de 180 de tone de piersici, nectarine și struguri au fost confiscate de vameși la frontiera cu Belarus. Cu certificate de proveniență din R. Moldova sau Turcia, fructele proveneau de fapt din UE și au fost imediat distruse, a anunțat agenția sanitară rusă Roselhoznadzor.

Aproape 40 de tone de fructe au fost de asemenea distruse după ce au ajuns în țară pe la frontiera cu Belarusul cu certificate false din Maroc și Ecuador, deși proveneau în realitate din Lituania, a adăugat agenția.

Până în prezent, aceste produse, aflate sub incidența embargoului din Rusia în replică la sancțiunile UE pe fondul crizei ucrainene, erau returnate în țara lor de origine. După ce un decret al Kremlinului a intrat în vigoare joi, acestea sunt distruse de autorități, indiferent dacă au fost confiscate de la frontieră sau din magazine.


Comentează știrea

Roxana
7 august 2015
Oportunitate extra in timpul liber!

Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4197 secunde