Rudy Giuliani, declarații incendiare în scandalul Stormy-Trump

167
Rudy Giuliani, declarații incendiare în scandalul Stormy-Trump - rudi-1525355049.jpg

Articole recomandate

Donald Trump a rambursat cei 130.000 de dolari plătiți de avocatul său Michael Cohen actriței Stormy Daniels în schimbul tăcerii acesteia, după ce a susținut că a avut o relație cu actualul președinte american, a dezvăluit fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, informează AFP.

"Acei bani au fost plătiți de avocatul său, președintele i-a rambursat în mai multe luni", a declarat Giuliani la Fox News.

Această declarație contrazice afirmațiile lui Donald Trump. Chiar dacă a recunoscut săptămâna trecută că avocatul său Michael Cohen îl reprezenta în litigiul pe care îl avea cu Stormy Daniels, președintele american a dat asigurări înainte de aceasta că nu era la curent cu plata făcută de Cohen către actrița de filme pentru adulți.

Giuliani, care s-a alăturat recent echipei de avocați a lui Trump, a declarat la postul de televiziune conservator că plata a fost una perfect legală și că banii nu erau din campanie.

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, Giuliani a declarat că Donald Trump "nu era probabil la curent" în momentul în care a fost făcută plata de către Michael Cohen, având în vedere preocuparea acestuia din urmă de a "rezolva problema într-o manieră discretă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4139 secunde