€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Românii vor fi scutiți de plata vizelor pentru Thailanda

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul Thailandei a decis ca începând din 1 ianuarie 2019 turiștii din 21 de țări, printre care România, să fie scutiți de la plata vizelor la sosirea lor în această țară. Măsura este menită să crească afluxul de turiști în Thailanda, informează marți Bangkok Post.

Astfel, achitarea taxei de 2000 de bahți (circa 60 de dolari) va fi anulată pentru cetățenii din 21 de țări, care vor sosi în Thailanda pe o perioadă de 15 zile. Printre țările ce vor fi exceptate de la plata taxei se numără România, Bulgaria, China, Cipru, Letonia, Lituania, India, Kazahstan, Ucraina, Uzbekistan, Arabia Saudită.

Potrivit datelor Agenției pentru imigrare, numărul de turiști care au cerut viză pentru Thailanda a continuat să scadă din ianuarie 2016 și se așteaptă ca această inițiativă să majoreze afluxul de turiști cu 30%. Conform unor estimări, datorită acestei măsuri numărul de turiști străini ce vor vizita Thailanda până la sfârșitul acestui an s-ar putea cifra la 40 de milioane în loc de 38 de milioane cât se prognoza inițial.

Măsura vizează și atragerea turiștilor chinezi, care s-a redus considerabil după accidentul naval care a avut loc vara aceasta în provincia Phuket și s-a soldat cu decesul a 47 de oameni.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3779 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1115 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7653 secunde