Românii, din nou personaje negative în Italia! Este revoltător ce i-au făcut unui om nevinovat!

547
1
Românii, din nou personaje negative în Italia! Este revoltător ce i-au făcut unui om nevinovat! - spalatorparbrizitalia281881-1524726847.jpg

Articole recomandate

Trei spălători de parbrize români au bătut un italian într-o intersecție din Bologna, joi după-amiază, pentru că a refuzat să i se spele geamurile mașinii.


Italianul, în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a fost abordat de unul dintre cei trei români, care a început să spele parbrizul mașinii, deși șoferul a refuzat categoric acest lucru.


Când a ieșit din autoturism pentru a-l opri pe român să mai curețe mașina, bărbatul a fost atacat de alți doi români care au început să-l lovească cu bâtele, scrie Observator.tv.


Acesta a reușit să scape de furia românilor reintrând în mașină, însă cei trei au început să-i distrugă Mercedesul.


Victima a ajuns la spital cu traume severe la cap.


Carabinierii i-au identificat pe cei trei români, doi în vârstă de 24 de ani și al treilea de 26 de ani, care au fost acuzați de vătămare corporală și distrugere, în acest caz declanșându-se o anchetă.




Comentează știrea

Liviu Burebista
26 aprilie 2018
ce fel de romani?

"romanii" astia de care scrieti voi, sant cumva mai colorati ? Mai Muget Liber, de ce nu scrieti adevarul , ca sant TIGANI? Nu devi Roman , numai pentru simplul fapt ca detii pasaport romanesc !

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde