Român, considerat erou în Italia. I-a salvat pe polițiști, iar acum a fost premiat

794
Român, considerat erou în Italia. I-a salvat pe polițiști, iar acum a fost premiat - romanerouitalia-1540481942.jpg

Articole recomandate

Un român a devenit erou în Italia după ce i-a salvat pe niște polițiști care au fost la un pas să fie linșați de un emigrant nigerian. Fănel Viorel Drăgan a fost premiat de autoritățile italiene.
 
Fănel Viorel Drăgan are 30 de ani și se află în Italia, unde însă nu are un loc de muncă. În urmă cu câteva zile, românul a fost protagonistul unui eveniment aparte. Acesta a sărit în apărarea unor polițiști care au fost la un pas să fie linșați de un nigerian în vârstăî de 24 de ani.


Incidentul a avut loc în gara din Lecce. Atunci, polițiștii l-au orpit pe tânărul nigerian pentru a-l legimita, însă acesta nu a vrut, ba chiar a devenit foarte agresiv. A luat o piatră de trei kilograme și a vrut să o arunce înspre agenți. Fănel Drăgan se afla în zonă și în momentul în care a văzut că lucrurile degenerează, a intervenit, scrie libertata.ro.




A sărit asupra nigerianului, astfel că polițiștii au reușit să îl aresteze pe acesta. În urma incidentului, românul a fost rănit la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Ba mai mult, în discursul său, chestorul Laricchia a sărit în ajutorul românului care își caută de lucru în Italia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4857 secunde