€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Rex Tillerson avertizează Rusia asupra consecințelor dacă intervine în alegerile americane din 2018

Ştire online publicată Joi, 08 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Rusia va trebui să suporte „consecințele” dacă intervine în alegerile legislative care vor avea loc în noiembrie în SUA, a avertizat, ieri, secretarul de stat american Rex Tillerson, aflat într-un turneu diplomatic în America Latină, relatează AFP.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News, Tillerson a declarat că există „numeroase modalități pentru ruși de a se implica în alegeri, numeroase instrumente pe care ei le pot utiliza”.

Alegerile de la jumătatea mandatului (prezidențial) din SUA se vor desfășura în luna noiembrie a acestui an.

„Cred că este important să spunem în continuare Rusiei: Ascultați, dacă voi credeți că nu vedem ceea ce faceți, ei bine, noi vedem și trebuie să încetați. Dacă nu vă opriți, veți suporta consecințele”, a spus Rex Tillerson. El a recunoscut, totuși, că în cazul în care Moscova decide să se amestece în scrutinul din SUA, este foarte dificil de a o împiedica.

Luna trecută, directorul CIA Mike Pompeo a avertizat că se așteaptă ca Rusia să încerce să se amestece în alegerile din 2018 din SUA așa cum a făcut, potrivit serviciilor de informații americane, în alegerile prezidențiale din 2016 câștigate de Donald Trump.

Rusia neagă ferm orice amestec al său în alegerile prezidențiale americane din 2016, iar președintele Donald Trump dezminte de asemenea orice legătură cu Moscova în campania electorală dinaintea acelui scrutin.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7269 secunde