Mai multe ştiri online:

Reuters: Guvernul SUA vrea acces la conversațiile din Facebook Messenger

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul Statelor Unite vrea să forțeze Facebook să-i permită accesul la conversațiile din aplicația Messenger, informează Reuters.


Autoritățile americane vor să vadă discuțiile suspecților într-un caz în care sunt implicați membrii unei temute grupări implicate în trafic de droguri și de persoane.


Departamentul de Justiție de la Washington vrea ca Facebook să fie acuzată de sfidare a curții, dacă nu acceptă cererea de acces la conversațiile vizate. Decizia finală va fi luată de un judecător.


Experții cred că dacă tribunalul va da câștig de cauză Departamentului de Justiție, guvernul american ar putea face cereri similare oricând, ceea ce ar afecta grav dreptul la intimitate.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7351 secunde