Renault lansează anul viitor un autoturism care va costa mai puțin de 5.000 de euro

116
1
Renault lansează anul viitor un autoturism care va costa mai puțin de 5.000 de euro - renault-1401810590.jpg

Articole recomandate

Președintele grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a anunțat lansarea în India, în 2015, a unui autoturism la preț redus, mai ieftin de 5.000 de euro, scrie Agerpres.
Acest autoturism de început de gamă va fi asamblat în India, în principal pentru piața locală, dar, ulterior, Renault, cu partenerul său Nissan, intenționează să îl lanseze și în America Latină, Rusia și sud-estul Asiei, a explicat Ghosn într-o conferință privind mașina viitorului, la Automobil Club din Franța.
Președintele Renault a justificat lansarea acestui nou model prin faptul că "mașina este încă un produs foarte scump" în multe țări în curs de dezvoltare și prin faptul că accesul la mobilitate este unul dintre scopurile industriei auto.


Comentează știrea

marketglory
3 iunie 2014
marketglory

www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 50 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde