Renault a pregătit un nou concept: Morphoz

2366
Renault a pregătit un nou concept: Morphoz - renaultmorphozconceptelectricgen-1586547086.jpg

Articole recomandate

Pentru Salonul Auto de la Geneva (anulat din motive de coronavirus), Renault a pregătit un concept interesant numit Morphoz, relatează auto-bild.ro.

Pe lângă designul atrăgător, Morphoz se laudă cu un ampatament ajustabil în funcție de câte baterii primește între punți. Dacă vrei să-l ții prin oraș, optezi pentru pachetul mai mic și te bucuri de o mașină cu ampatament redus, bună pentru mediul urban. Când vrei să ieși în afara orașului, treci pe la stația specială de încărcare, îți pui bateria extra și te bucuri de autonomie îndestulătoare.

Toate astea sună bine, însă futurist, cel puțin pe moment. Important de reținut în cazul lui Morphoz este platforma CMF-EV, care va deservi mai multor modele electrice care vor completa gama Renault în anii următori. Primul pe listă, după spusele jurnaliștilor de la L’Argus, este un crossover urban; omologul electric al lui Captur, dacă vreți. Sau versiunea crossover - mai mare, mai spațioasă - a lui Zoe.

Acesta se află în cărțile Renault ca prezentare pentru primul trimestru din 2021, adică peste nici un an. Va avea o lungime similară cu a actualului Captur și va fi oferit în mai multe versiuni de putere și de capacitate de stocare. Francezii de la L’Argus cred că viitorul crossover urban de la Renault ar putea dispune de o autonomie de până la 600 de kilometri și că se va situa în jurul prețului de 37.000 €, atât cu cât este oferit Peugeot e-2008. În plus va avea elemente de design preluate de la Morphoz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5225 secunde