Regele Suediei le mulțumește angajaților din sănătate implicați în combatarea pandemiei

225
Regele Suediei le mulțumește angajaților din sănătate implicați în combatarea pandemiei - regele-1586173139.jpg

Articole recomandate

Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și-a exprimat, duminică, aprecierea pentru eforturile angajaților din sănătate și din alte domenii în combaterea pandemiei de coronavirus, relatează DPA.

"Este o sarcină uriașă. Necesită curaj. Și va necesita anduranță. Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care sunteți implicați în această muncă vitală", a spus el, într-un discurs televizat.

Regele a salutat și eforturile celor implicați în garantarea faptului că "persoanele în vârstă primesc îngrijirea de care au nevoie, că putem cumpăra mâncare, că transportul public continuă să funcționeze".

Regele, care a urcat pe tron în 1973, la 27 de ani, a mai spus că, în câteva săptămâni, va împlini 74 de ani. "E o vârstă! Dar asta înseamnă și că am experimentat multe dintre crizele prin care a trecut țara noastră", a declarat el.

"Am văzut cum crizele ne-au ajutat să ne reevaluăm, să distingem între ce este important și ce nu este important. Și am învățat un lucru: indiferent cât de profundă și de extinsă devine o criză, în cele din urmă se va încheia", a mai afirmat regele. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.35 secunde