€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Regatul Unit: Europarlamentarul Gerard Batten, președinte al OKIP

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Partidul Independenței Regatului Unit (UKIP) l-a ales, sâmbătă, pe Gerard Batten ca președinte, fără niciun contracandidat, informează AFP.


Batten, deputat în Parlamentul European, în vârstă de 64 de ani, conducea deja formațiunea din februarie, ca interimar. El a promis că va demisiona peste un an, pentru a permite desfășurarea unor alegeri interne cu mai mulți candidați.


Este a patra oară în mai puțin de doi ani când UKIP își alege președintele, reamintește AFP. Partidul care a militat cel mai vehement pentru ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană a început să aibă probleme, inclusiv financiare, imediat după victoria euroscepticilor la referendumul pentru Brexit din 2016. 


Imediat după referendum, liderul istoric Nigel Farage a demisionat. Predecesorul lui Batten, Henry Bolton, a fost demis prin votul membrilor de partid, după ce s-a aflat că soția sa a făcut comentarii rasiste împotriva logodnicei prințului Harry. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6913 secunde