Recompensă de 20.000£ pentru găsirea unui bărbat care a nenorocit două femei

2742
Recompensă de 20.000£ pentru găsirea unui bărbat care a nenorocit două femei - img-1567683835.jpg

Articole recomandate

Un bărbat periculos, care a bătut trei femei după ce a spart o casă din comitatul Bedfordshire (Anglia), este căutat de Poliție, iar proprietarul casei oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru prinderea lui, scrie observator.tv

Totul s-a întâmplat luni, 2 septembrie 2019, într-o casă din comitatul Bedfordshire.


Bărbatul, care purta o vestă reflectorizantă și ținea în mână un pachet, semn că lucra la o firmă de curierat, a intrat în casă cu gândul să fure.

Din nefericire, în casă se aflau mama proprietarului, soția și fiica acestuia.

În momentul în care a intrat, individul periculos a lovit-o pe mama proprietarului, iar în urma loviturii aceasta s-a prăbușit inconștientă la podea.


'Recompensă de 20.000 de lire. Atacatorul ar putea fi român sau bulgar'

A urmat fiica, aceasta fiind lovită cu pumnul în ochi, moment în care s-a prăbușit lângă bunica ei.

Pe imaginile de supraveghere se poate observa cum agresorul le târâie pe cele două femei inconștiente dintr-o cameră în alta.

După câteva secunde, soția proprietarului a coborât de la etaj, însă a fost la rândul ei lovită în numeroase rânduri de spărgător.

Proprietarul casei a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea atacatorului.

'Această persoană nu a fost prinsă și este în continuare căutată. Ar putea fi bulgar sau român. Vă rugăm să distribuiți această postare în Marea Britanie, dar și în comunitățile de români și bulgari. Fiica mea și-a putea pierde vederea la un ochi, iar mama are nevoie de o operație la cap. Ofer o recompensă de 20.000 de lire pentru informații care ar putea duce la arestarea agresorului. Cine are informații poate să sune la +44 75301 66666 sau 999 (n.r. serviciul de urgență din Marea Britanie', a scris bărbatul pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde