€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Recep Erdogan: „Orientul Mijlociu devine un cerc de foc“

Ştire online publicată Vineri, 08 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat, ieri, că recunoașterea Ierusalimului drept capitală a Israelului de către omologul său american, Donald Trump, așază regiunea Orientului Mijlociu într-un cerc de foc, relatează AFP.

„A lua o asemenea decizie pune lumea și în special regiunea într-un cerc de foc”, a declarat Erdogan reporterilor și susținătorilor săi pe aeroportul din Ankara, înainte de a pleca în Grecia într-o vizită oficială.

Președintele turc a subliniat că decizia anunțată miercuri de liderul de la Casa Albă „desconsideră complet” rezoluția din 1980 a Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite privind statutul orașului, care a condamnat anexarea Ierusalimului de Est de către Israel.

Sute de persoane au manifestat, miercuri, zgomotos, dar pașnic, în fața consulatului american din Istanbul, împotriva deciziei președintelui american, Donald Trump, de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului. Un miting similar a avut loc și în fața ambasadei SUA din Ankara, unde manifestanții au afișat fotografii cu președintele Erdogan. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8648 secunde