RĂZBUNARE CRUNTĂ A UNUI MILIARDAR PĂRĂSIT DE SOȚIE PENTRU UN ȘOFER DE CURSE

1630
RĂZBUNARE CRUNTĂ A UNUI MILIARDAR PĂRĂSIT DE SOȚIE PENTRU UN ȘOFER DE CURSE - colajrusi841270001-1522063006.jpg

Articole recomandate

Unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia, apropiat al lui Vladimir Putin, a ales o metodă șocantă de a răspunde la divorțul soției sale.   


Este unul dintre cei mai influenți oameni din Rusia, are o avere fabuloasă, și i-a construit fostei sale soții cea mai scumpă locuință din Rusia. Cu toate acestea, când ea l-a părăsit, a găsit o modalitate foarte costisitoare de a trece peste despărțire.

Miliardarul Igor Sechin, în vârstă de 57 de ani, a fost căsătorit cu frumoasa și tânăra Olga Rozhkova, despre care se crede că are în jur de 32 de ani.

Chiar dacă i-a oferit cadouri în valoare de zeci de milioane de dolari, aceasta l-a părăsit pentru Francesco Provenzano, un șofer de curse italian. Sechin a gestionat situația în felul său, și a ales să demoleze conacul de 50 de milioane de dolari, construit pentru tânăra sa soție, metodă care i-a ușurat inima, dar și conturile.

De asemenea, două iahturi care purtau numele Olgăi Rozhkova, au fost redenumite, după despărțirea cuplului. Unul din ele valora peste 150 de milioane de dolari și, din Princess Olga, i-a fost schimbat numele în Amore Vero. Celălalt iaht, Duchess Olga, a devenit Standard.

După ce a fost ani la rând confidentul președintelui Vladimir Putin, Sechin conduce acum gigantul energetic Rosnef, companie cu venitui anuale de 66 de miliarde de dolari. Sumele pe care Sechin însuși le încasează anual sunt, de asemenea, uriașe: zece milioane de dolari venituri sigure plus 13,5 milioane de dolari din bonusuri, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8961 secunde