Răspunsul șocant al unei paciente de 80 de ani, cu Covid, care a refuzat să se vaccineze: Am auzit că o să rămân sterilă

381
Răspunsul șocant al unei paciente de 80 de ani, cu Covid, care a refuzat să se vaccineze: Am auzit că o să rămân sterilă - covidd-1634649136.jpg

Articole recomandate

Șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului ”Sf. Pantelimon” din București a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește situația gravă din spitale. Fiorella Mitoiu a vorbit și despre refuzul populației de a se vaccina, dând ca exemplu o pacientă de 80 de ani, care a motivat prin faptul că îi e teamă să nu rămână sterilă.


”Pacienții sunt peste tot, în toate camerele posibile, pe holuri, toate zonele de așa-zise urgențe minore, urgențe chirurgicale au fost transformate în zone pentru pacienții Covid.

Asta în condițiile în care spitalul nostru nu este suport Covid. Secția de Medicală și Cardiologie au fost desființate și tot etajul 4 a fost transformat într-o secție pentru pacienți pozitivi cu necesar de oxigen și, la etajul 5, jumătate din secția de Ortopedie a fost transformată în secție de terapie pentru pacienții Covid pozitivi”, a declarat Fiorella Mitoiu luni seară, la un post TV.

Potrivit Realitatea.net, referitor la reacția populației față de situația gravă din spitale și față de vaccinare, medicul a dat ca exemplu o pacientă de 80 de ani. 


”Este mai mult decât trist cum percepe lumea, care are senzația că facem scenarii.

Mulți colegi mi-au spus că ajung acasă și nu mai pot dormi. Ce se întâmplă în UPU îi chinuie, nu știi ce să faci mai repede.

Efectiv nu știu ce să mai zic. Ni s-au spus să dăm imagini. Încep să cred că lumea este rea. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă de aproape 80 de ani și să-mi spui „nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă”. Nu poți!”, a declarat șefa UPU de la Spitalul ”Sf. Pantelimon”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3456 secunde