RAR SE ÎNTÂMPLĂ AȘA CEVA! Un asteroid mare cât un sfert din muntele Everest ratează Pământul "la mustață"

508
2
RAR SE ÎNTÂMPLĂ AȘA CEVA! Un asteroid mare cât un sfert din muntele Everest ratează Pământul

Articole recomandate

Cel mai mare asteroid care trece prin apropierea Pământului în ultimele secole va intra în această seară în orbita Lunii. Corpul ceresc are și un nume interesant: 8.6.6.6.6.

Asteroidul călătorește prin spațiu cu o viteză de peste 64.000 de kilometri pe oră. Potrivit Digi24, specialiștii de la NASA au confirmat existența asteroidului, despre care spun că este de 15 ori mai mare decât oricare alt corp ceresc pe care îl monitorizeză în prezent (3200 de metri diametru). Se estimează că măsoară aproximativ 1.2km lățime și 2.5km lungime. Asteroidul este cam un sfert cât muntele Everest, spun cei de la Daily Star.


NASA spune că asteroidul este la milioane de kilometri distanță de Terra, fiind însă suficient de aproape pentru a se spune că ratează Pământul "la mustață".


Comentează știrea

NASA
10 octombrie 2015
Ce regretati Cuget Liber ?

Ce titlu idiot, alo Cuget Liber, doreati sa se intalnesca pe traiectorie cu Terra ? Cum adica Rar se intampla asa ceva, rateaza Pamantul la mustata ? Sunteti dusi cu duhul taica, rau de tot ! Ce regrete timpite aveti in titlu !

Cosmin
10 octombrie 2015
Extra lucru la domiciliu, acum!

Extra lucru la domiciliu, acum! Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6556 secunde