Raed Arafat, anunț despre riscul ca România să se întoarcă la starea de urgență

537
Raed Arafat, anunț despre riscul ca România să se întoarcă la starea de urgență - raed-1602049044.jpg

Articole recomandate

Raed Arafat a vorbit despre riscul ca România să se întoarcă la starea de urgență după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți un nou record de pacienți la ATI și morți din cauza COVID-19. Astfel, secretarul de stat în MAI recunoaște că organizarea alegerilor locale a contribuit la explozia numărului de cazuri noi.
"A fost deschiderea școlilor, campania, alegerile, deschiderea anului universitar. Noi ne-am așteptat la o creștere, dar ea trebuie controlată. Nu o putem controla decât aplicând anumite reguli și restricții pentru o perioadă definită de timp. Nu luăm în calcul închiderea mall-urilor. Nu am stat să vedem de la ce cifră introducem lockdown în București.

Cifrele arată că ne îndreptăm spre un prag foarte periculos. Un prag care o să ne oblige să luăm anumite măsuri. Repet, nimeni nu vrea să ia aceste măsuri. Toate măsurile luate acum sunt menite să reducă impactul și răspândirea virusului, dar, dacă ele nu sunt respectată și situația continuă să se agraveze, nimeni nu poate să promită: Stați liniștiți că nu mai luăm alte măsuri.

Vă spun eu, o să ajungem în punctul în care lumea o să ne spună: De ce nu luați măsuri mai dure?", a declarat Raed Arafat, la TVR 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Actual : Donald Trump, prima declarație din spital
Pagina a fost generata in 3.4939 secunde