€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Qatarul alocă 480 milioane de dolari palestinienilor

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Qatarul a alocat un ajutor de 480 de milioane de dolari pentru teritoriile palestiniene pentru a susține serviciile de educație și sănătate, precum și asistență umanitară de urgență, potrivit unui comunicat oficial publicat ieri, citat de France Presse. 
„Statul Qatar a alocat 300 milioane de dolari sub formă de subvenții și împrumuturi pentru a susține bugetele din sectoarele sănătății și educației din cadrul Autorității Naționale Palestiniene”, conform comunicatului, preluat de agenția oficială QNA. 
Doha a alocat de asemenea 180 milioane de dolari suplimentar cu titlu de „asistență de urgență și ajutor umanitar pentru a sprijini programele ONU în Palestina”, adaugă textul. 


În comunicat se menționează că ajutor va fi acordat și sectorului energetic din teritoriile palestiniene pentru a asigura o aprovizionare neîntreruptă. 


Emiratul din Golf a cerut totodată comunității internaționale să-și asume „responsabilități umanitare și morale” pentru a ajuta poporul palestinian să depășească criza umanitară. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8912 secunde