Putin spune că și-ar fi dorit să împiedice destrămarea URSS și laudă FSB, fostul KGB

172
1
Putin spune că și-ar fi dorit să împiedice destrămarea URSS și laudă FSB, fostul KGB - putin-1520266636.jpg

Articole recomandate

Președintele rus Vladimir Putin a declarat în timpul unei întâlniri electorale că și-ar fi dorit să împiedice prăbușirea URSS, dar că nu ar vrea să trăiască într-o altă epocă istorică, deoarece strămoșii săi au fost țărani iobagi, relatează agenția oficială de presă RIA Novosti. În același timp, Putin a spus că visul său este ca Rusia să devină o țară "de succes, puternică și echilibrată", potrivit Digi24.ro.


"Destrămarea Uniunii Sovietice", a răspuns Putin - la un forum al Frontului popular național, o mișcare publică creată de Vladimir Putin însuși în 2011, care reunește "cetățeni activi și neindiferenți față de soarta țării" -, întrebat ce eveniment produs în Rusia și-ar fi dorit să-l fi schimbat.


În același timp, el a recunoscut că nu și-ar fi dorit să trăiască într-o altă perioadă istorică. "În trecut, toți strămoșii mei erau iobagi, iar eu sunt astăzi președinte", a spus Putin, care se află la conducerea Rusiei din 2000.


Vladimir Putin și-a exprimat prima dată în public în anul 2005 regretul față de destrămarea URSS. În discursul său anual privind starea națiunii din acel an, Vladimir Putin a afirmat că prăbușirea URSS a fost "cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului" trecut, evocând că aproximativ 25 de milioane de ruși s-au trezit peste noapte în străinătate.


În întâlnirea cu simpatizanții săi la Kaliningrad, președintele rus s-a confesat că nu are un vis care nu să nu i se fi împlinit.


Luni, președintele rus a adus laude Serviciului Federal de Securitate (FSB, fostul KGB) pentru că a reușit să păstreze secretul dezvoltării rachetelor de nouă generație, pe care el le-a prezentat în discursul său despre starea națiunii la 1 martie, potrivit TASS.


Comentează știrea

europeanu
6 martie 2018
Ucigasii

de aia omoara fosti securisti de-ai lui. Vezi ce s-a intamplat si ce se intampla la englezi.Iar cu rachetele am vazut un desen animat dragut.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.916 secunde