Din decembrie,

Puteți plăti factura la curent la buticul din colț

2909

Articole de la același autor

Din această lună, clienții Enel au la dispoziție o nouă modalitate de a achita factura la energie electrică, în numerar, prin serviciul PayPoint.
Atunci când mergeți la cumpărături, puteți lua cu dumneavoastră factura la energie electrică și o puteți plăti în magazin.

Persoanele care primesc factura la energie electrică la domiciliu pot opta pentru plata curentului prin serviciul PayPoint. "Serviciul Pay-Point este disponibil în aproximativ 400 de magazine și supermarketuri din cele două zone, Dobrogea și Banat, atât din mediul urban, cât și din cel rural, care au afișată sigla PayPoint", a declarat Alina Oana Pascu, putătorul de cuvânt al Enel Distribuție Dobrogea.
Serviciul Pay Point poate fi utilizat și de clienții Enel care domiciliază în alte zone ale țării, dar au un loc de consum în Dobrogea. Ei pot solicita ca factura să le fie trimisă la o adresă de corespondență și nu la adresa locului de consum, putând astfel plăti factura la cea mai apropiată locație PayPoint.
Magazinele care oferă serviciul PayPoint au program extins de lucru, în fiecare zi a anului. "Clienții Enel Energie care doresc să afle locația cea mai apropiată de locuință sau de locul lor de muncă, unde pot avea acces la acest serviciu, pot consulta lista locațiilor PayPoint afișată în casieriile Enel sau pagina de internet www.paypoint.com, secțiunea PayPoint România", a completat Alina Oana Pascu. Pentru utilizarea serviciului nu se percepe niciun comision și este nevoie doar de factura la energie electrică.

Locații ale serviciului PayPoint
Comercianți care au sigla Pay Point sunt în Piața Brick nr. 3, pe Bulevardul Mamaia nr. 15, nr. 178, pe străzile Pelicanului, Timonei nr. 10, Piața Tomis III, străzile Eliberării, Republicii nr. 36, Semănătorului 5, Pinilor nr. 2, Petru Vulcan Nr. 19, Unirii nr. 70, Șoseaua Mangaliei nr. 183, Flămânda 19, Valu lui Traian, strada Haltei nr. 3, Cobadin, Satu Nou, Poarta Albă, Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Cernavodă, lista fiind mult mai lungă.
Societatea comercială Vercop, de pe strada Frigului, este un mic butic de cartier care, însă, de o săptămână, a introdus noul sistem de facturare a energiei electrice. De altfel, oamenii care intră în magazin sunt anunțați, printr-un afiș: "Aici puteți plăti factura la curent". "Oamenii văd afișul, ne întreabă cum pot plăti, le explicăm și asta este tot. De o săptămână, de când funcționează sistemul PayPoint, am avut mulți clienți. Aparatul funcționează simplu: apăs pe butonul Enel, scanez codul de pe factura clientului, omul plătește și pleacă. Tot aici, oamenii mai pot plăti și factura la Romtelecom", ne-a explicat Mariana Tudoran.
Serviciul PayPoint se adresează clienților care preferă plata facturilor în numerar și se adaugă opțiunilor de plată pe care Enel le-a pus deja la dispoziția clienților săi. În prezent, clienții Enel pot achita factura la energia electrică utilizând diverse modalități de plată: direct debit, bancomate, Internet, Self Bank, Express Payments, ordin de plată sau numerar.
Informații suplimentare privind modalitățile de facturare și plată sunt disponibile în facturile livrate la domiciliul clienților, la Unitățile Teritoriale Enel Energie, apelând serviciul Call Center la numărul de telefon 0241.805.920 sau pe www.enel.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9801 secunde