€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Proteste în California, după ce poliția a împușcat mortal un bărbat de culoare

Ştire online publicată Luni, 02 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Aproximativ 200 de persoane au protestat, noaptea trecută, în Sacramento, după ce autopsia lui Stephon Clark a contrazis explicația poliției, rezultând că bărbatul de culoare era neînarmat și a fost împușcat din spate, scrie Reuters.


Moartea lui Clark, în vârstă de 22 de ani, este cea mai recentă dintr-o lungă serie în care este implicată poliția americană și a atras mai multe proteste în SUA. 


În urmă cu aproximativ două săptămâni, Clark - tatăl a doi copii - a fost împușcat în curtea casei bunicilor lui de politiștii care au răspuns unui apel potrivit căruia cineva ar sparge geamurile. Poliția a transmis că agenții care au tras 20 de focuri de armă spre bărbat se temeau că el este înarmat. Mai târziu s-a descoperit că ținea un telefon mobil. Autoritățile au spus că Clark se îndrepta amenințător spre polițiști, astfel aceștia au deschis focul. 


Cele mai recente proteste vin după o autopsie făcută independent care arată că niciunul dintre cele opt gloanțe nu l-a atins pe bărbat din față, ceea ce contrazice versiunea evenimentelor spusă de poliție. Clark a fost împușcat de șase ori în spate, o dată într-o parte și încă o dată în picior, potrivit raportului. Poliția din Sacramento a transmis într-un comunicat că nu comentează cazul până ce nu îi parvin rezultatele autopsiei oficiale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3940 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.871 secunde