Protest al polițiștilor italieni: Oamenii legii au primit măști de protecție roz

197
Protest al polițiștilor italieni: Oamenii legii au primit măști de protecție roz - protest-1642170630.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii din Italia au transmis un protest ministrului de Interne din această ţară după ce forţele de ordine din mai multe provincii au primit măşti de protecție FFP2 roz. Oamenii legii susțin că această culoare riscă să le afecteze reputaţia, precum şi "imaginea instituţiei" din care fac parte.


"Nu înţelegem motivul din spatele achiziţionării unor măşti având o culoare care, la prima vedere, pare să fie nepotrivită pentru administraţia noastră", a afirmat secretarul general al Sindicatului autonom al poliţiştilor italieni (SAP), Stefano Paoloni, într-o scrisoare adresată şefului Poliţiei Naţionale din Italia, publicată pe site-ul său oficial.

Potrivit oficialului, achiziţia este "enigmatică". Stefano Paoloni a criticat noile "dispozitive de protecţie care au o culoare excentrică în raport cu uniforma şi care riscă să aducă atingere imaginii instituţiei".

Potrivigt Realitatea.net acesta a cerut ca pe viitor "măştile sanitare să aibă o culoare diferită (alb, albastru, bleu sau negru) şi, în orice caz, să fie conforme cu uniformele" poliţiştilor italieni, a căror culoare dominantă este cea albastră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6546 secunde