Primele declarații ale Angelei Merkel după episoadele de tremurat:"Pot îndeplini acest rol"

167
Primele declarații ale Angelei Merkel după episoadele de tremurat:

Articole recomandate

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, vineri, că e capabilă să-și ducă până la final, în 2021, mandatul de șefă a guvernului federal.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, vineri, că e capabilă să-și ducă până la final, în 2021, mandatul de șefă a guvernului federal, arătându-și totodată susținerea pentru noul ministru al Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, scrie Stirileprotv.ro

Merkel, care a împlinit 65 de ani de ani miercuri și conduce guvernul german din 2005, a suferit mai multe accese de tremurat în public în ultimele săptămâni la diverse ceremonii, ceea ce a alimentat speculațiile privind sănătatea ei, deși ea susține că nu are probleme medicale.

Într-o formă jovială înainte de vacanța de vară, cancelarul conservator a spus că înțelege întrebările privind starea ei de sănătate, dar a dat asigurări în cadrul conferinței ei anuale de presă: "Pot îndeplini acest rol", scrie Agerpres.

Politiciana nu a suferit în trecut de probleme grave de sănătate, iar biroul ei nu a oferit explicații pentru episoadele de tremurat. După un astfel de acces, un oficial al guvernului a declarat pentru Reuters că este mai degrabă o chestiune psihologică, pentru că ea încerca să evite o repetare a episodului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3875 secunde