Mai multe ştiri online:

Primarul Barcelonei acuză guvernul lui Puigdemont că a condus Catalonia la dezastru

Ştire online publicată Luni, 13 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Primarul Barcelonei, Ada Colau, a acuzat, sâmbătă, guvernul catalan destituit al lui Carles Puigdemont că a condus regiunea la dezastru, în condițiile în care majoritatea catalanilor nu dorea o declarație de independență, transmite AFP.

Prezentă la o reuniune a partidului său Catalunya en Comu (de stânga), Ada Colau a pretins explicații din partea liderilor separatiști, cerând în același timp eliberarea celor aflați în arest.

„Vrem ca deținuții să fie eliberați, dar vrem și ca un guvern iresponsabil care a condus țara la dezastru să-și înfrunte responsabilitățile și să-și recunoască greșelile”, a declarat Ada Colau, înainte de a participa, sâmbătă după-amiază, la o mare manifestație la Barcelona pentru eliberarea politicienilor încarcerați.

„Liderii separatiști au provocat tensiuni în Catalonia și au prezentat o declarație unilaterală de independență pe care majoritatea populației nu o dorea”, a afirmat Ada Colau, care nu susține independența, dar este partizana unui referendum de autodeterminare care să tranșeze problema.

„Ei au făcut această declarație de in-dependență, înșelând populația pentru interese partizane”, a adăugat ea. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8286 secunde