Primar asasinat! Numele lui se afla pe lista neagră a președintelui

208
Primar asasinat! Numele lui se afla pe lista neagră  a președintelui - primarasasinat-1536151312.jpg

Articole recomandate

Un primar filipinez al cărui nume se afla pe o listă cu oficiali acuzați de președintele Rodrigo Duterte că sunt implicați în traficul de droguri a fost împușcat mortal în biroul său miercuri, a anunțat poliția, relatează AFP.

Uciderea lui Mariano Blanco, primar al orașului Ronda, este cea mai recentă dintr-o serie de asasinate care au vizat oficiali filipinezi, suspectați că ar avea un rol în traficul de droguri, scrie antena3.ro.

Viața politică din Filipine este în mod tradițional marcată de violențe, uneori chiar de crime, iar organizațiile pentru drepturile omului consideră că situația s-a agravat după începerea campaniei împotriva drogurilor lansată de președintele Rodrigo Duterte.

Bărbatul de 59 de ani a fost ucis de necunoscuți după miezul nopții în biroul său, a declarat șeful poliției locale Jayr Palcon.

"Martorii au relatat că patru persoane înarmate au coborât dintr-o camionetă albă și au intrat în primărie. Primarul era acolo și dormea în biroul lui", a spus polițistul.

Potrivit acestuia, numele lui Mariano Blanco figura pe lista președintelui Duterte cu oficiali suspectați că ar fi consumatori, distribuitori sau că ar proteja traficul de droguri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2828 secunde