„Prevenirea accidentelor rutiere între bicicliști și mașini" - o campanie cu un real succes

434

Articole de la același autor

Astăzi, 24 ianuarie, împreună cu Asociația „Viitorul Orașului Tău", Clubul Județean de Ciclism Constanța în colaborare cu compania de transport în comun din Constanța CT BUS, au reușit să ducă la capăt campania și mesajul „Prevenirea accidentelor rutiere între bicicliști și mașini" prin lipirea de autocolante pe spatele autobuzelor CT BUS.

Prin această acțiune organizatorii doresc foarte mult să pună accent încă o dată pe siguranța bicicliștilor în traficul haotic din Constanța, să atragă atenția autorităților locale, cât și șoferilor participanți la trafic că există bicicliști în trafic și că doresc să fie respectați în trafic, deoarece siguranța lor pe carosabil este foarte importantă.

„Respectul trebuie, bineînțeles, să fie reciproc, iar dacă vom ajunge la acest numitor comun, suntem convinși că vom avea de câștigat cu toții, atât noi bicicliștii, cât și șoferii.

Readucem aminte șoferilor că această distanță de 1,5 m a devenit obligatorie în legislația rutieră, ea nemaifiind doar o recomandare, așa cum era în trecut.

Prin reducerea vitezei, prin depășirea regulamentară și păstrarea distanței față de noi - putem fi prieteni în trafic.

Asociația Tomis Bike Constanța și Asociația «Viitorul Orașului Tău» va mulțumește tuturor care astăzi ați venit din timpul vostru liber pentru a susține această campanie”, a fost mesajul transmis de organizatori.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9456 secunde