Presa greacă susține că premierul Alexis Tsipras își va anunța demisia

102
1
Presa greacă susține că premierul Alexis Tsipras își va anunța demisia - alexistsipras-1440083711.jpg

Articole recomandate

Grecia se îndreaptă spre alegeri anticipate. Potrivit presei elene, premierul Alexis Tsipras ar urma să-și anunțe demisia în această seară și să convoace alegeri legislative pentru luna septembrie.


Decizia ar fi fost luată astăzi, după ce statul elen a primit prima tranșă din noul pachet de asistență financiară și a reușit să plătească la timp Băncii Centrale Europene o rată de 3,4 miliarde de euro.

Scenariul unui scrutin anticipat a mai fost evocat la Atena ca unică rezolvare a divergențelor apărute în partidul de guvernământ.

Numeroși membri Syriza s-au împotrivit noului împrumut extern ce presupune măsuri dure de austeritate. Asta, în condițiile în care stânga radicală a lui Alexis Tsipras a fost propulsată la putere după alegerile din ianuarie, tocmai pentru că se împotrivea asuterității impuse de creditorii externi ai Greciei. 

Comentează știrea

gina
20 august 2015
comision

Contract de comision pentru postarea de reclame pe net. Colaboreaza cu noi daca vrei sa-ti sporesti veniturile sau sa obtii o scrisoare de recomandare. Relatii la [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : GUVERNUL GREC A FOST REMANIAT!
Pagina a fost generata in 0.45 secunde