Presa din China și Japonia anunță că liderul nord-coreean, Kim Jong-un, AR FI MURIT

Sâmbătă, 25 Aprilie 2020
56096
Dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a murit sau este pe patul de moarte, fără speranțe de recuperare, transmite presa din China și Japonia, potrivit New York Post.


Jurnalistii din regiune au afirmat că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un a murit sau este într-o "stare vegetativă" în urma unei intervenții chirurgicale pe inimă.


Directorul adjunct al postului de televiziune HKSTV din Hong Kong a declarat că "o sursă foarte solidă" confirmă decesul lui Kim Jon-un, transmite Metro.


Vineri, revista japoneză Shukan Gendai a raportat că liderul nord-coreean se află într-o "stare vegetativă" după ultima intervenție la care a fost supus.


Informațiile nu sunt însă confirmate oficial.


China a trimis o echipă de experți medicali la Phenian


China a trimis în Coreea de Nord o echipă de experți medicali pentru a oferi consiliere cu privire la Kim Jong Un, declară trei surse pentru Reuters.


Sursa citată scrie că nu a putut să stabilească imediat ce înseamnă acest lucru cu privire la starea sănătății dictatorului nord-coreean, în contextul în care mai multe publicații sud-coreene și americane au dezvăluit marți că acesta s-ar afla într-o stare gravă în urma unei operații cardiovasculare.


Presa nord-coreeană a păstrat tăcerea despre acest subiect.
Pagina a fost generata in 0.4897 secunde