Preot găsit mort în saună, alături de două prostituate

430
Preot găsit mort în saună, alături de două prostituate - preotmort-1486649050.jpg

Articole recomandate

Clericul eparhiei din Kiev al bisericii creștine ortodoxe (Patriarhatul Moscovei), protoiereul de 26 de ani Ivan Kornuta, a fost găsit mort într-o saună din suburbia Kievului, notează agora.md.

Preotul a decedat în timp ce se afla în saună în compania a două prostituate. Acestea din urmă i-au furat obiectele de preț.

Lucrătorii localului au găsit trupul neînsuflețit al protoiereului. Aceștia au declarat că el era însoțit de două femei de moravuri ușoare, dar ele au părăsit sauna, lăsând preotul fără telefon mobil și un lanț de aur. Camerele de supraveghere au fixat prezența acestui obiect când el intra în local în compania celor două persoane.

Expertiza a stabilit că decesul a survenit după ce un cheag a provocat un stop cardiac. Cu toate că rudele răposatului nu au depus o cerere la poliție, organele de anchetă le caută pe cele două femei pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc decesul.

Protoiereul Ivan Cornuta a slujit la mănăstirea de bărbați Sveato-Vedensky din Kiev. Jurnaliștii care au solicitat un comentariu din partea mănăstirii au primit răspuns că pe astfel de subiecte sensibile poate să se expună doar mitropolia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4901 secunde