Premierul Republicii Moldova își anunță vizita la Moscova

190
Premierul Republicii Moldova își anunță vizita la Moscova - premierul-1574199849.jpg

Articole recomandate

Noul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, a anunțat, luni, că va efectua în cursul acestei săptămâni o vizită la Moscova, anunț făcut într-o conferință de presă comună cu președintele Igor Dodon și cu șefa legislativului, Zinaida Greceanîi, conform mass-media de la Chișinău. 


"Voi întreprinde o vizită la Moscova, care a fost de mult timp agreată între prim-miniștrii Federației Ruse și Republicii Moldova, dar, din motive neînțelese de mine, nu a mai avut loc, aceasta deși relațiile economice cu Rusia sunt foarte importante pentru Republica Moldova. S-au acumulat numeroase probleme. Vorbim despre livrarea gazelor, problema autorizațiilor de transport pentru mărfuri în Rusia, chestiunea exportului de produse fără taxe vamale. Este o agendă foarte importantă", a declarat premierul moldovean, citat de portalul Agora.md. 


Potrivit portalului citat, premierul rus Dmitri Medvedev i-a transmis, printre primii, un mesaj de felicitare lui Ion Chicu, cu ocazia învestirii acestuia în funcția de prim-ministru. Dmitri Medvedev l-a invitat cu această ocazie să efectueze o vizită la Moscova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3935 secunde