Premierul britanic l-a pus pe lista neagră pe Putin

1950
Premierul britanic l-a pus pe lista neagră pe Putin - cameronputin-1322145430.jpg

Articole recomandate

Premierul rus Vladimir Putin nu va primi o felicitare de Crăciun din partea omologului său britanic David Cameron, notează Mediafax. Putin se află pe un soi de listă neagră a lui Cameron, alături de alți lideri criticați în lume, precum cei din Siria sau Egipt.

Premierul britanic David Cameron a trimis 1.410 felicitări de Crăciun de la Downing Street în 2010, potrivit unei liste obținute de The Guardian și care conține numeroși șefi de stat și de guvern dar care îl omite, între alții, pe premierul rus Vladimir Putin.

Lista de nume, obținută de cotidianul britanic, este deschisă de președintele american, Barack Obama, urmat de cancelarul german Angela Merkel. Având în vedere implicarea Marii Britanii în Afganistan, președintele acestei țări, Hamid Karzai, ocupă locul al treilea, el fiind urmat de șeful statului francez, Nikolas Sarkozy, și de premierii Kenyei și Canadei.

Președinții Kazahstanului și Kîrgîzstanului au primit felicitări din partea premierului britanic, în timp ce liderii țărilor învecinate Tadjikistan și Uzbekistan nu au primit nimic. Cel puțin un reprezentant din fiecare țară membră UE a primit o felicitare, la fel ca fiecare națiune din NATO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Postul Crăciunului - credință sau lux?
Pagina a fost generata in 1.5113 secunde