Mai multe ştiri online:

Premieră la ONU. Un oficial i-a schimbat scutecele bebelușului în sala de ședințe

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a mers la Adunarea Generală a ONU cu partenerul său și bebelușul lor în vârstă de trei luni.

Ardern a susținut un discurs la ONU, în timp ce iubitul său asista cu fiica lor în brațe, alături de ceilalți participanți.

Mai mult decât atât, partenerul ei susține, într-un mesaj pe Twitter, că i-a și schimbat scutecele bebelușului într-o sală de ședințe.

„Mi-aș dori să fi surprins privirea mirată a unei delegații japoneze de la ONU, ieri, când a intrat într-o sală de ședințe în timpul schimbării scutecelor”, a scris Clarke Gayford pe rețeaua de socializare, unde a publicat și o imagine cu legitimația ONU a fiicei sale, pe care se vede o poză cu cea mică dormind.

Jacinda Ardern, care a născut în iunie, a stat doar câteva săptămâni în concediu de maternitate. Iubitul său, o vedetă de televiziune, este cel care stă acum acasă cu bebelușul.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7152 secunde