Mai multe ştiri online:
Premierul italian Giuseppe Conte:

"Prelungirea sancțiunilor europene contra Rusiei nu trebuie să fie automată"

Ştire online publicată Joi, 28 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul italian Giuseppe Conte a declarat, ieri, că prelungirea sancțiunilor economice contra Rusiei nu trebuie să fie automată, informează Reuters.

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc, joi, la Bruxelles, și urmează să extindă până la finalul lunii ianuarie 2019 sancțiunile impuse Rusiei în urma intervenției acesteia în estul Ucrainei.

„Vom reafirma principiul conform căruia nu ar trebui să existe nimic automat în legătură cu reînnoirea sancțiunilor”, a spus Conte într-un discurs în parlament, unde a prezentat poziția guvernului italian asupra mai multor dosare de pe agenda europeană.

Relațiile dintre Rusia și UE s-au deteriorat din 2014, în mare parte din cauza evenimentelor din Crimeea, precum și a sprijinului Moscovei pentru separatiștii proruși din conflictul din estul Ucrainei. Sancțiunile europene împotriva Rusiei sunt valabile până la 31 iulie. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7258 secunde