Povestea continuă. Fiii lui El Chapo, inculpați pentru trafic de droguri

198
Povestea continuă. Fiii lui El Chapo, inculpați pentru trafic de droguri - povesteacontinuafiiiluielchapo-1550833095.jpg

Articole recomandate

Fiii faimosului șef al cartelului drogurilor din Mexic, El Chapo, au fost inculpați la rândul lor pentru trafic de narcotice, au anunțat autoritățile americane, citate de Agerpres.

Joaquin Guzman Lopez, în vârstă de 34 de ani, și Ovidio Guzman Lopez, în vârstă de 28 de ani, sunt acuzați că între 2008 și 2018 au distribuit în SUA cocaină, metamfetamine și marijuana provenite din Mexic și din alte părți, se arată într-un comunicat al Ministerului american al justiției, care precizează că "un acuzat este presupus nevinovat până când vinovăția sa este dovedită dincolo de orice îndoială în justiție".

Frații Guzman Lopez, despre care se crede că se află în prezent în Mexic, sunt fiii lui Joaquin "El Chapo" Guzman (61 de ani), pasibil de închisoare pe viață după ce săptămâna trecută un tribunal din SUA l-a găsit vinovat de zece capete de acuzare, în primul rând trafic de droguri.

Avocatul lui Guzman, Jeffrey Lichtman, a afirmat că adevăratul lider al cartelului Sinaloa este Ismael "El Mayo" Zambada, care ar fi scăpat de închisoare prin mituirea "întregului" guvern mexican, inclusiv a foștilor președinți Peña Nieto și Felipe Calderóne. Cei doi foști șefi de stat au respins acuzațiile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0247 secunde