Polițiști arestați, bănuiți de implicare în dispariția a trei italieni

143
Polițiști arestați, bănuiți de implicare în dispariția a trei italieni - politistiarestati-1519563208.jpg

Articole recomandate

Patru polițiști mexicani au fost arestați pentru că ar fi fost implicați în dispariția, din data de 31 ianuarie, a trei italieni, în statul Jalisco din vestul țării, a anunțat Parchetul local.

Acești agenți ai forțelor de ordine, printre care și o femeie, au "mărturisit că i-au predat (pe italieni) membrilor crimei organizate din Tecalitlan", un oraș cu 16.500 de locuitori, a declarat într-o conferință de presă procurorul acestui stat, Raul Sanchez, informează Agerpres.

Cei patru polițiști, toți din Tecalitlan, sunt acuzați de dispariție forțată de persoane. Cei trei italieni dispăruți fac parte din aceeași familie, respectiv un bărbat de 60 de ani, fiul său de 25 de ani și un nepot de 29 de ani.

Ei se aflau în Mexic ca turiști și au fost văzuți ultima dată pe 31 ianuarie la Tecalitlan, a declarat o rudă a acestora, Mario de Vita, el însuși nepot al sexagenarului dispărut.

Ultima oară când Mario de Vita a avut informații despre cei trei membri ai familiei sale, aceștia fuseseră arestați de poliție într-o benzinărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2875 secunde