Poliția spaniolă a destructurat o rețea de trafic de droguri, care finanța un clan mafiot!

224
Poliția spaniolă a destructurat o rețea de trafic de droguri, care finanța un clan mafiot! - mehedintipolitistiiaudestructura-1352647546.jpg

Poliția spaniolă a destructurat o rețea de traficanți de droguri suspectată de finanțarea unei cunoscute organizații mafiote sârbe, clanul Zemun, și acuzată de asasinarea, în 2003, a premierului sârb Zoran Djindjic, informează Agerpres.

Gruparea în cauză finanța clanul Zemun din producția de marijuana din trei plantații din Insulele Canare (Spania), unde au fost confiscate aproape 700 de plante de cannabis.

25 de persoane au fost arestate, dintre care 17 în provincia Las Palmas și opt în provincia Alicante.


În apropiere de Alicante, la Valencia, poliția l-a arestat în februarie pe sârbul Vladimir Milisavljevic, unul din autorii fugari ai asasinatului asupra lui Djindjic, pentru care a fost condamnat la 35 de ani de închisoare.

Poliția a subliniat că a putut stabili că o ramură a grupului a creat o structură pentru producerea de marijuana în Gran Canaria și a confiscat 30 de registre contabile și 840.000 de euro în seifuri din bănci, transmite aceeași sursă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3011 secunde