Poliția Română adăpostește tone de droguri

219
Poliția Română adăpostește tone de droguri - baxuritigaridecontrabandasimasca-1350318885.jpg

Articole recomandate

"Depozitul" Poliției Române adăpostește tone de droguri în așteptarea deciziei definitive a instanțelor.

Din cauza faptului că procesele în care sunt implicațți traficanșăă de droguri pot dura câțiva ani, Poliția se vede nevoită să depoziteze cantități impresionante de droguri, informează Agerpres.

Polițiștii antidrog împreună cu procurii DIICOT organizează lunar zeci de acțiuni pentru combaterea traficului de droguri și ridică de la suspecți sute de kilograme de substanțe psihoactive.

Abia în momentul în care traficanții primesc condamnare definitivă în instanță polițiștii pot demara procedura de distrugere a drogurilor care zac în "depozitul" Inspectoratului General al Poliției Române.
Timpul de soluționare a dosarelor în instanță este foarte important. În câțiva ani, "depozitul" Poliției se poate transforma într-o "colecție" impresionantă de cocaină, heroină, ecstasy și alte droguri considerate ilegale.

Potrivit Agerpres, în cursul anului trecut, statul, prin Ministerul Administrației și Internelor, a cheltuit peste 12.000 de lei pentru a distruge aproximativ patru tone de droguri (3.380 kg droguri și 520 kg precursori de droguri).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Razie a polițiștilor din Ovidiu
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 159 de urmăriți, depistați de polițiști
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : 359 de amenzi în urma unei razii
Pagina a fost generata in 0.4374 secunde