Poliția din SUA șochează prin cruzime fără limite!

192
Poliția din SUA șochează prin cruzime fără limite! - politiadinsuasocheaza-1478786539.jpg

Articole recomandate

O fotografie a unui polițist a reușit să stârnească indignare în SUA, fiind comparată cu imaginile cruzimii, cele din închisoarea Abu Ghraib din Irak. În fotografie poate fi văzut un polițist din orașul St. Louis zâmbind larg în timp ce face un semn de aprobare, moment în care ține brațul inert al unui tânăr de 28 de ani, Omar Rahman, un tânăr de culoare mort în urma unei supradoze de droguri pe 8 august, data la care imaginea a fost realizată.

Mama tânărului susține, pentru Washington Post, că își dorește ca toți ofițerii implicați să fie pedepsiți, pentru că, spune ea, "copilul meu nu mai putea face nimic. Era neajutorat. Era mort".

Avocatul femeii caută toate cardurile de memorie și înregistrările poliției în privința camerei cu care a fost făcută fotografia și se pregătește să îi dea în judecată pe polițiști: "E un exemplu de dispreț pentru viața unui om și fotografia are o motivație rasială care mi se pare dezgustătoare".

Șeful Poliției din St. Louis susține că poliția aranja cadavrul tânărului pentru a face investigații și, în timp ce îl creditează cu o judecată slabă pentru că a făcut gestul de aprobare, "nu e vorba de răutate" ba, mai mult, susține că mai mult de jumătate din forțele de poliție din oraș sunt de culoare.

A fost deschisă o investigație și un avocat al polițiștilor a încercat să forțeze televiziunea locală să dea înapoi fotografia "furată", pe care aceștia susțin că au primit-o de la un oficial din Poliție și pe care au refuzat să o predea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4347 secunde