€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Pilotul zborului MH370 ar fi înălțat avionul prea mult, intenționat, pentru ca pasagerii să-și piardă cunoștința

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Pilotul Malaysia Airlines,care se afla la manșa avionului ce opera zborul MH370 prăbușit în urmă cu 5 ani,  ar fi fost suferit de depresie, lucru ce l-ar fi împins să se sinucidă și să omoare toți ceilalți oameni de la bord. Pilotul ar fi ridicat aeronava la o altitudine în care pasagerii ar fi rămas fără oxigen și apoi ar fi prăbușit intenționat avionul, potrivit The Telegraph.


Zborul MH370 mergea din Kuala Lumpur către Beijing, pe 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord, atunci când a dispărut, în Oceanul Indian, și a devenit unul dintre cele mai mare mistere ale aviației.


O nouă teorie, de groază, prinde formă. Prietenii pilotului Zaharia Ahmad Shad, în vârstă de 53 de ani, au declarat că bărbatul era obsedat de două fotomodele pe care le-ar fi văzut de internet, după ce soția lui l-a părăsit.


Investigatorii bănuiesc că pilotul ar fi suferit de depresie.


Un inginer electric a dezvăluit pentru publicația The Atlantic că după ce a depresurizat avionul, pilotul probabil a înălțat aeronava brusc ceea ce a „accelerat efectele depresurizării, iar oamenii și-au pierdut cunoștința și au murit”.


Măștile de oxigen sunt create să reziste doar 15 minute, la o coborâre sub 4.000 de metri altitudine.


Pilotul are acces la oxigen în carlingă și ar fi putut zbura cu orele, în timp ce pasagerii erau la locurile lor, fără suflare.


Aceeași soartă ar fi avut și membrii echipajului, care au oxigen timp de 15 minute. Ei ar fi murit după ce și-au pierdut cunoștința, „fără să se chinuie în vreun fel, să se înece sau să rămână fără aer”.


Căutările oficiale ale zborului MH370, conduse de Australia, China și Malaezia, au fost încheiate în ianuarie 2017 și au costat 150 de milioane de dolari. A doua operațiune s-a încheiat anul trecut, în luna iulie, după 90 de zile de căutări în zadar pe fundul Oceanului Indian. Anchetatorii au întocmit atunci un raport de 495 de pagini.


Mai mult de 30 de bucăți din presupusa epavă ar fi fost colectate până acum.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3874 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7412 secunde