Petardele au provocat victime în noaptea de Revelion: Două persoane au murit, iar medicii au făcut mai multe amputări din cauza rănilor

895
Petardele au provocat victime în noaptea de Revelion: Două persoane au murit, iar medicii au făcut mai multe amputări din cauza rănilor - petarde73607400-1514819960.jpg

Articole recomandate

Ca în fiecare an, pe lângă voie bună, în noaptea de Revelion, au fost persoane care au avut de suferit în urma folosirii de materiale pirotehnice. Două persoane și-au pierdut viața în Germania după ce au aprins petarde.

Este vorba de doi bărbati, de 35, respectiv 19 ani, care au decedat în landul german Brandeburg, după ce petardele pe care încercau să le aprindă le-au explodat în față, conform bilanțul postat de poliția regionala pe Twitter, citează stirileprotv.ro. 


Un copil de 11 ani din aceeași regiune a fost grav rănit la fată, potrivit sursei citate, după ce un grup de 6-8 tineri care sărbătoreau Anul Nou au aruncat cu o petardă înspre el, relatează publicația regională Märkische Allgemeine.

La Berlin, medicii au efectuat nu mai puțin de 5 operații de amputare pentru persoane care au suferit răni grave la nivelul mâinilor după explozia de petarde sau artificii. În total, arată medicii, au fost 21 de persoane rănite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9773 secunde