Revoltă în Anglia!

Pedeapsă nesemnificativă, după ce un asasin a înjunghiat un polițist de opt ori

159
Pedeapsă nesemnificativă, după ce un asasin  a înjunghiat un polițist de opt ori - revolta-1454422522.jpg

Articole recomandate

"Ce preț are justiția?" se întreabă jurnaliștii de la Daily Mail în legătură cu un caz care a stârnit dezbateri aprinse în Anglia.

Totul a pornit de la oribila crimă comisă de un fanatic Al-Qaida, Kamel Bourgass, în urmă cu 13 ani. Acesta l-a înjunghiat la Manchester pe detectivul Stephen Oake, iar după această faptă, a fost condamnat la închisoare pe viață, conform dailymail.co.uk.

În spatele gratiilor, se pare că Bourgass ar fi încercat să recruteze noi adepți ai islamului, acțiune pentru care a fost izolat de oamenii legii. Nemulțumit de modul în care a fost tratat, deși în celula unde a stat singur a avut cărți și acces la televizor, fanaticul islamist a făcut o plângere care a ajuns la Curtea Supremă.

Pentru a putea face acest demers, Bourgass a primit din partea autorităților asistență juridică în valoare de 52.000 lire sterline. Toate acestea s-au întâmplat în condițiile în care văduva detectivului Stephen Oake și cei trei copii ai ei au primit 13.000 mii lire sterline fiecare, drept despăgubiri. Magistrații au declarat că izolarea fanaticului pentru o perioadă mare a încălcat regulile închisorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6068 secunde