Pedeapsă cruntă! Reacția unui bărbat care a prins un străin în timp ce îi viola soția

596
Pedeapsă cruntă! Reacția unui bărbat care a prins un străin în timp ce îi viola soția - viol-1571327346.jpg

Articole recomandate

Scene șocante au avut loc, duminică, în Ucraina unde un bărbat  i-a tăiat penisul unui agresor pe care l-a surprins în timp ce îi viola soția.


Bărbatul de 27 de ani și soția sa participaseră la o petrecere în localitatea Shevchenkovo, din regiunea Harkov. Femeia a decis să plece acasă mai devreme, în jurul orei  1.00, iar când a ajuns aproape de scara blocului în care locuia, a fost atacată de un străin, potrivit Daily Mail.


Soțul femeii a părăsit și el petrecerea după doar 10 minute, iar când a ajuns în dreptul blocului, a auzit zgomote din tufișuri.
Când s-a apropiat, acesta l-a văzut pe atacator cum îi viola soția.


Într-o criză de furie, bărbatul l-a lovit pe violator și i-a tăiat penisul cu un cuțit. Țipetele agresorului au trezit locatarii din zonă, care s-au înghesuit să vadă ce s-a întâmplat.


Mama femeii a sunat la poliție pentru a raporta violul, în timp ce alți vecini au chemat o ambulanță care să îl ducă pe agresor la spital.


″În urma incidentului, soțul se afla într-o stare de șoc și a plecat de la fața locului. A mers în jur de 13 kilometri, până a ajuns în satul vecin, unde a întâlnit o cunoștință pe care a rugat-o să îl ducă la o secție de poliție", a declarat avocatul soțului.


Medicii spitalului din districtul Shevchenko spun că atacatorul va avea nevoie de un tratament de lungă durată și rămân rezervați în privința șanselor de a-i reatașa penisul cu succes.


Soțul femeii atacate a fost plasat în arest la domiciliu și dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă de 8 ani de închisoare.


Suspectul este cercetat și el de autorități pentru viol și ar putea fi condamnat la 5 ani de închisoare pentru faptele sale.


Sursa: Daily Mail


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5841 secunde